Not Meant To Be



Vill dra nu och lämna skiten bakom mig, ta mig långt här i från. Aldrig återvända bara fortsätta så långt jag  kommer, vart jag än kommer. Jag skulle komma långt om viljan fanns och det gör den!! Så jag tar min chans till något stort, något bättre än det här. Puder upptill midjan och musiken på, sen är de jag mot hela världen, jag och skidorna till musiken. Finns absolut inget bättre, aldrig någonsin!!


Never Easy

Mitt liv utan facebook börjar imorgon, så länge det går! Har blivit för mycket på slutet, men jag viste ärligt inte att man kunde lida så mycket av de som jag gör just nu.. tråkigt men sant! Som alla andra säger, gör jag det också: jag börjar mitt nya liv på måndag. På måndagar börjar alla sitt nya liv säger dom, men hamnar ändå i skiten på onsdag och så går de i varv året runt.. haha helt sjukt om man tänker efter! Men vad jag menar är att jag tar nya tag och hoppas på att allt börjar flyta på, att allt för en gångs skull kan få gå vägen för mig. Har varit på botten ett tag nu och de börjar sakta men säkert gå uppåt, känns faktiskt kul! Och extra roligt att jag tagit tag i träningen, tränar dock mest hemma men de går lika bra, då jag inte hinner på gymmet före dom stänger.

Längtar tills vi åker för då kan jag lova att skidåkningen räknas som träning, i princip varje dag!! Helt sjukt vad allt blev spontant men ändå bra på något vis! Behöver verkligen åka bort. Fick hem liftkorten innan helgen och de kunde inte kommit lämpligare, nu vill man verkligen åka! 27 dagar sitter vi på flyget till USA-Breckenridge, galet!

Mitt vita guld, vart är du?


RSS 2.0