.



Helt okej!


Rainbow



Rio De Janerio, someday!


Soldier



Underbart!


Spell It Out

Jag har tusen miljoner funderingar och frågor jag vill ha svar på, men jag vet inte vart jag ska börja.  Jag har så mycket jag vill lära mig och utföra, nästan lite för mycket. Men jag ska ge mig fan på att jag ska görat! Känner mig grymt stressad över mitt liv just nu, vad jag ska bli och vad jag vill göra. Måste nog söka skola till hösten, men vill jag de redan? Det vore ju toppen men vad vill jag gå? Och vart!? Panikångesten börjar krypa fram sakta men säkert. Inte okej! Behöver nog en spark där bak för att något ska hända, skulle verkligen behövas nu! Man vill ju ändå vara säker på att man väljer rätt väg från början men jag tror jag kommer göra de tillslut. Vill jobba hårt och känna stora summor, leva lycklig och må bra. Vill att min fritid ska vara händelserikt/spännande och att mitt liv alltid ska vara som ett äventyr helt enkelt! Jag har inte riktigt hitta mig själv än.. men det kommer snart, jag känner de på mig!


I Don't What To Be

Gavin DeGraw, min man min soulmate.

I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately,
All I have to do is think of me and have peace of mind,
I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta do,
Or who I'm supposed to be,
I don't wanna be anything other than me


Mammas Gata


Stuff To Do:
Städa i valla, tvätta, s-torget, födelsedags fika och hoppas kvällen bjuder på något bra!
Hörs, hej!


Good Feeling



Missbehaved K2
Detta är något jag kommer att åka på i vinter.. längtar!


Get By



Det är daglig basis, det här är vad det handlar om... att ta sig vidare.

Everyday we struggle just to get by. Cause all we want is just to make it in life, get by, you know. Keep it moving 'til we get to the top, keep on reaching for it and don't ever stop, don't stop. I won't. Life can be hard and things but stay focused on your dreams. Cause everyday we struggle just to get by, but all we want is just to make it in life, get by, you know.


High On Life


Bilden talar för sig själv!


Levels



Har hängt med johanna på stan idag, bokade om tiden på Skönhetcenter och ska förhoppningsvis boka in nån behandling på Spa kliniken till nästa vecka. Ska snart ut och springa runt berget eller ja vi får se hur långt jag orkar srpinga MEN jag ska ge de ett försök iafl! Så nu ska jag dra på mig kläderna och peppa med musik!


RSS 2.0