Låtsas som de regnar..



Det är sånna här dagar man längtar lite extra tills vi ska åka iväg, nu är de ioförsig bara 7 dagar kvar tills vi åker till värmen. Och jag har nästan lite smått hemska önskningar om att vulkanen orsakar så att vi blir där 1-2 veckor extra, det gör inte mig något alls. Vill bara åka här ifrån och njuta så länge det bara går, de kommer bli grymt! Har endast tre arbets dagar kvar ons-fre och sen har man lite att stå i, inte för att packa kommer att tå lång tid. Åh jag blir bara mer pepp för varje gång jag tänker på de, sjuukt!


Victorias liv



Victoria
är 13 år och lever med ett annat barns hjärta i kroppen. För fyra år sedan var hon allvarligt sjuk och skulle inte ha överlevt utan en hjärttransplantation. De sista veckorna före hjärtbytet hade hon svårt att syresätta blodet och satt för det mesta i rullstol för att orka gå i skolan. Hon var nio år och visste att risken fanns att hon inte skulle överleva väntetiden…
Men så en dag kom samtalet. Ett hjärta som passade Victoria fanns att hämta på ett sjukhus i ett annat land. Victoria fick en transplantation i tid, och ett helt nytt liv att leva.

Underbara du.


Jag dansar men jag känner ingenting alls

Lyfter vingarna för att börja om på nytt, en ny blogg kändes ju inte helt fel. Kändes som att de var på tiden, började mitt bloggande 06. Behöver någonting nytt i mitt liv just nu och jag tyckte att det var dags att lämna min gamla blogg bakom mig.


RSS 2.0