Look At This Life




I still don't know where it's going..


DH i Åre: Så kan de gå..



One Tree Hill



Har städat lite här hemma, försöker röjja undan lite. Tog en promenad till momma, fick middag och sen gick jag upp till malin då vi åkte på Hemmakväll och köpte upp alla OneTreeHill serierna (nästan alla iafl)
Nu när mamma är i Grekland passar jag på att frossa i OneTreeHill, så nu ska jag sätta mig ner och börja titta på säsong 3, sen har jag bara fyra säsonger kvar... Rätt soft att vara sjukskriven ändå! Nu börjar katten gå lös på påsen, hörs!


.

Börjar med att säga: ledsen att jag inte fått upp några bilder ÄN! Men glömde sladden i stan, men ikväll kommer dom upp. Är ju inte direkt spännande bilder men jag vill bara att ni också ska kunna njuta av min underbara dag i Åre. Kan inte påstå att det har hänt mycket de senaste dagarna, har mest legat hemma och gosat med katten (som inte velat gosa med mig). Penicillinet har gjort mig väldigt trött och orkar knappt göra nått, de kryper i kroppen! I oförsig ska vi göra lite ärenden i Oviken och sen blir de lördags mys med la familia som åker till Grekland imorgon. Men nu ska jag plåstra om såret på benet och bege mig in till stan för en dusch.


"Pipe - Feather"


Grymma Handskar från Burton's vinterkolektion, kunde inte motså (dom är påväg hem till mej) hööööhöhhö. Hoppas att kläderna från Blue-Tomato kommer idag, byxorna från Hollywood kom igår, men kan fortfarande inte använda dom riktigt än pga . . . .  .
Åre va awesome tills kraschen kom, både väntat & oväntat, berättar mer om det när jag fått in lite bilder! Ska på återbesök på sjukan idag sen ska jag gosa med gubben, käkar middag med fräscha brudar hos snygghanna idag och de kunde inte bli bättre!


Kona Minxy

Äntligen är den här där den bör höra hemma, min nya bejbi! Blir första turen med ny cykeln på söndag, dra upp till åre och åker premiär åk.

Holiday

 

Underbara lediga dag började med att mamma kom och hämtade mig samt vår jätte hög med tvätt, åkte på maxi & öb. Hörde att man inte kan tvätta utan tvättmedel.. ska länga in andra tvätten nu. Åt en god frukost och har njutit av min träningsvärk som är än värre idag. Men det kan ju kanske bero på att vi tog cyklarna runt torvalla igår, va död när jag kom hem! Och just nu sitter jag och äter nybakade drömmar med te, mysss. Har även köpt en cykel, äntligen! Det fick bli en cykel istället för en weekend till stockholmo med brudsen.. heeeehehehee. Ne nu ska jag göra lite nytta och ikväll blire lite bubbel på badet.


New In



Oturen vände, är nöjd nu igen iallafall! Igår körde vi så hårt på träningen så jag och johanna nästan spydde, och träningsvärken har jag fått känna på idag vill jag lova!!! Grymt skön känsla, då vet man att man tog i allt va man hade! Kunde inte haft en bättre dag igår, jag o johanna åkte till körva och myste med hennes familj. Vi hade strålande sol och super varmt tills vi skulle hem, tittade mot stan och det var de kål svart och ösregn. Kul tänkte vi och for som en raket hem, åkte och köpte sallad innan vi drog och tränade.

Klickade hem lite schyssta kläder nyss, hoppas på att jag blir nöjd!
NU: LAX MED PASTA!


..

Tystnaden faller över mig, gömmer mig långt under allt. Det som inte fick hända, har hänt. Inget svar, jag drar över kudden över huvudet och suckar högt. Vad trodde jag egentligen.. att jag skulle halka in på ett bananskal och få det jag ville? .....
Har nyss kollat in filmen No Strings Attached med Ashton Kutcher & Natalie Portman och måste medge att jag vill köpa filmjäveln, tår'fan. Bättre film på länge, länge!!! Älskar verkligen filmer som denna. Börjar bli riktigt trött, klev upp 05.15 och var onödigt pigg, är dock inte lika pigg just nu om ni förstår. Ska göra lite muskel övningar så jag får bort blötmagen, japp tvättbräda vare beställt till julen. Imorgon blir det nog promenad eller cykling till jobbet och det åter sjukt tungt just nu men de går nog an, tar knappt 15min att cykla och 40min att gå... "beslutgångest".

RSS 2.0